Yritys

Monipuoliset toimitilat Tampereella

Tampereen Pienteollisuustalo Oy on keskinäinen kiinteistöyhtiö Tampereen keskustassa. Yhtiöön kuuluu seitsemän eri aikoina rakennettua rakennusta, jotka sijaitsevat kolmessa eri korttelissa Tullin alueella. Lisäksi yhtiö omistaa osakkeina asuntoja ja liiketiloja sekä autopaikkoja Sorsapuiston laitaan 2016 rakennetussa uudisrakennuksessa. Kiinteistöyhtiön omien tilojen kokonaiskerrosala on lähes 60 000 m².

Yhtiö on perustettu alun perin nimensä mukaisesti pienteollisuuden toimitilatarpeita varten. Yhteiskunnassa tapahtuneita rakennemuutoksia vastaavasti useiden tilojen käyttötarkoitus on ajan myötä muuttunut. Yhtiö onkin vuosikymmenten varrella rakentanut uusia toimitiloja ja muokannut vanhoja vastaamaan nykypäivän yritysten muuttuvia tilatarpeita. Tilojen käyttöaste on korkea ja erilaiset liiketilat, toimitilat, toimistot ja opetustilat ovat monipuolisessa käytössä.

Liiketilat, toimistot, varastot ja autopaikat – kohtuuhintaiset tilat eri käyttötarkoituksiin

Yhtiössä on käynnistetty vuonna 2004 noin 16 vuotta kestävä saneeraushanke, joka käsittää kaikkien yhtiön rakennusten taloteknisten järjestelmien, liikennetilojen sekä piha-alueiden peruskorjaus- ja perusparannustoimenpiteitä. Vuoden 2018 lopussa hankkeesta oli toteutettu suunnitelman mukaisesti noin 85%.

Osakkaat ovat lisäksi saneeranneet omia huoneistojaan monenlaiseen muotoon niiden käyttötarkoituksen mukaan. Osan tiloista täyttävät huippumodernit avotoimistot ja hammassairaala. Rouhea loft-tyyppinen tunnelma toisaalla taas on omiaan valokuvastudioille ja nykytanssin harjoitussaleille.

Ennakkoluuloton ja uusiutuva yhtiö osallistuu edelleen aktiivisesti myös Tullin alueen uudisrakentamiseen ja elävöittämiseen. Yhtenä tavoitteena on mahdollistaa asuminen alueella nykyistä laajemmin.

Etsinnässä liiketila, toimisto, varasto tai kenties autopaikka? Tutustu tarkemmin tarjontaamme.
Vuokrakohteet
Myytävät kohteet

Ole yhteydessä, vaikka etsimääsi tilaa ei juuri nyt olisikaan vapaana. Kerromme mahdollisesti myöhemmin vapautuvista tiloista!

Kiinteistösihteeri
Päivi Myllynen
040 557 8223
paivi.myllynen@tptalo.com